Føling av sommerkraft
Vinterbildene har gått i dvale så nå ser jeg tilbake på fremtiden.
Utstyr
  • Canon EOS 350D
  • Canon EF 70 - 200 f4 + mellomring
  • Blenderf/4
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriMakro/micro
  • Lastet opp
  • Visninger365
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_187772} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (9)
Inger-Lise S.
Et fint bilde med god komposisjon. Du har kuttet alle 3 bladene uten at det gjør noe. Dyktig utført. Lekkert med vanndråpene.
Fin utnyttelse av bildeflaten.

Inger-Lise
Tom A. T.
Vanndråpene og den rene bakgrunnen sammen med en brilliant og fin presentasjon gjør dette enkle motivet svært så severdig.
Rendyrket og pent bilde.
mvh Tom T
Steinulf L.
Flottefargetoner,fint lys og en lekker komposisjon. Lite å trekke for her.
Nils G.
Takk skal dere ha for kommentarene.

Nils
Torbjørn K.
Fint med den sorte bakgrunnen og de grønne friske stråa. Vanndråpene gir også noen spennende detaljer. Jeg synes dog ikke du er helt heldig med nedre venstre hjørne. Her blir det litt for mange vinkler å forholde seg til, og dette ødelegger noe av det enkle i bildet. Jeg tror en mer rendyrking av linjer og kurver med færre vinkler ville gitt deg et enda bedre bilde.

Torbjørn
Atle Q.
Hei Nils
Et rent og fint bilde fra deg. Et velvalgt utsnitt og teknisk upåklagelig som vanlig fra din hånd...

mvh Atle.
Odd Tore S.
Jo, dette er noe å se fram til, både det grønne og det våte. Det siste er vel mer spennende for fotografer enn ferister.
Jeg synes at komp og utførelse er OK her, og reagerer ikke på at det er for mange vinkler å forholde seg til i nedre venstre hjørne.
Hvis jeg skulle pirke på noe, måtte det være at jeg skulle ønsket at bladet mot høyre hadde vært kortere slik at man kunne fått med en grasiøs avslutning på buen og bladspissen. Hadde bladet vært kortere, hadde det gjerne også vært mindre grasiøst, så ønsket er gjerne selvmotsigende.
Odd Tore
Nils G.
Takk for kommentarene.
Jeg er nok tilbøyelig til å synes det samme som Torbjørn om innholdet i det nedre venstre hjørnet, takk for at du gjorde meg oppmerksom på det.
Det høyre bladet var et problem, jeg skulle også helst ha hatt en noe mer grasiøs bue på det. Sannheten er at det var svært stivt og jeg måtte bøye og feste det utenfor billedrammen for å kunne få buen.

Nils
Lars-Anders M.
Vakkert dette.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu