Og mannen han spelte....
Dette bildet ble tatt i Tromsøs gater etter en tirsdags-jam på utestedet Kaos. Bildet viser en av ''jammerne'' på vei hjem. Musikken fløt i luften å skapte en helt spesiell atmosfære.
Utstyr
  • ixus 400 digitalcam
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriMennesker
  • Lastet opp
  • Visninger477
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_99254} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (7)
Johan G.

Dette er bare bullshit, eller så er han veldig dritings. På bildet går han nemlig TIL kaos. Det er ikke jam på solid heller, så ikke prøv deg !

Når det gjelder bildet så er det jo et fint motiv. Det som er synd er at du ikke bruker linjene i storgata til å lage mer dybde i bildet. Hva med å f.eks. se helt til det gamle biblioteket, dvs. stille deg enten til høyre eller mer til venstre. Det ville gitt mer rom i bildet. Det ville også ha hjulpet å bruke mer tele i bildet, dvs. zoome mer inn. Det hadde gjort ''rommet'' i bildet mer tight, og du ville fått fjernet noe skit på sidene, -fokus ville ha blitt sterkere på mannen om du fatter ?

Uansett, det er alltid fint å se bilder fra Tromsø, spesielt når man har vært dritings på byen er det jo fint å se at det er lyst hele døgnet.



johanG.
Morten A.

Hei...han hadde vært på Kaos...om du kjenner han igjen så spiller han i kpg...ikke mye bullshit her!!! (morsom ordbruk..)
han hadde tatt seg en ''rast'' på ''fjortis-hjørnet'' (v Tempo vinduene) å snudde seg mot meg da han oppdaget at jeg sto der (parkert med bil..)
takker ellers for gode tips,skal ta dem til etterretning...
Mvh Morten.
Lars Teppan J.

Typisk nordnorsk bull.... :-) Bildet heller noe til høyre...

Morten A.

flotte greier,jeg er ny her..
å det jeg da lurer på er : er det mange slike usaklige unger her??
isåfall,kan man ignorere dem fysisk?
svar mottas med takk..
mvh morten.
Lars Teppan J.

Litt ironi må en tåle her inne... Jeg mener bestemt at motivet heller til høyre, dette bør rettes opp i PS. Hovedmotivet/ personen er altfor mørk. Litt selektiv tonejustering vil heve bildet noe...

Jeg ser også en 2-3 pixler tykk merkelig strekk langs venstre kant som du bør beskjære... Jeg vet ikke om det er et forsøk på å lage ramme eller noe.

Helheten er noe slapp. En justering i levels vil sansynligvis skape noe mer smell i billedflaten... Mulig litt mer kontrast også...

Kunne kanskje tenke meg et litt annet valg ifm med komposisjon. Er det byen du vil vise frem eller er det musikkanten? Slik det er fremtstilt faller det litt mellom 2 stoler.

mvh
LTJ
Morten A.

jeg er heelt fersk,det jeg reagerte på er ''nordnorsk bull''...aner jeg noe hat overfor nordlendinger?? vært i militæret her oppe??
jeg har fått mye bra kritikk for bildet,kan ikke med ps ennå,derfor ikke gjort noe med bildet ennå,ang andre tips,takk,skal lukte litt på dem ja..
ltj klarer ikke du å se noe som helst atmosfære i en musikant midt på natten?
mvh morten..
emil w.

vet ikke helt hva eg skal synes men det er lit skeivt og frakken blir litt vell mørk det er ingen tegninger der mvh EWB
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu